Birth alarm paard

Birth alarm paard online kopen

birth alarm paardBent u op zoek naar een birth alarm paard systeem? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in een birth alarm voor merries. De birth alarm paard van Foalstart is een geboortemelder wat een signaal afgeeft op het moment dat uw merrie haar bevalling in gang heeft gezet. Ons Foalstart birth alarm paard signaal word verzonden via het LoRa netwerk van KPN. Vanuit het LoRa netwerk word het doorgestuurd naar de FOALSTART Cloud. Deze Cloud informeert u, als eigenaar, dat het veulen op komst is. Bij het aanmelden van de FOALSTART ONE kunt u aangeven op welke manier u  geïnformeerd wilt worden als uw veulen op komst is.  Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit kunt u zelf instellen, dit kan op de volgende manieren. Via uw telefoon met een duidelijke gesproken boodschap ” Dit is Foalstart melding voor…..” via een sms bericht of per email bericht. Zoals u merkt is onze Foalstart birth alarm paard erg betrouwbaar en geeft u de zekerheid dat u direct op de hoogte word gebracht als u merrie haar bevalling in gang heeft gezet.

Waarom Foalstart One?

  • 3 jaar verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijs kwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw birth alarm paard!

Foalstart birth alarm paard systeem

De Foalstart Cloud is hét controle centrum van de geboortemelder. Hier vind de registratie van de zender plaats. Alle signalen worden geregistreerd en de meldingen worden vanuit hier aangestuurd. Dit word aangestuurd door ons LoRa netwerk. De bereikbaarheid is optimaal via ons KPN netwerk. Uw merrie kan in een vertrouwde omgeving blijven, denkt u aan uw stal of in het weiland. Wij kunnen u dit bereik bieden dankzij de landelijke dekking van het LoRa netwerk van KPN. U word dus altijd op tijd geïnformeerd worden, zonder dat u dagen en nachten moet waken bij uw merrie.

3 jaar garantie – birth alarm paard

Bij aanschaf van een Foalstart birth alarm paard systeem heeft u de garantie dat u de komende 3 jaar geen extra kosten heeft. Wij garanderen u dat de zender blijft werken.  Hierdoor maken wij gebruik van de LoRa netwerktechnologie van KPN. Hierdoor is het mogelijk het signaal op afstand te verbinden met het internet. En dit signaal van internet is met een zeer laag energieverbruik.

Bent u enthousiast geworden over ons birth alarm systeem? Wij zien uw belletje graag tegemoet.