Birth alarm paard

Birth alarm paard online kopen

Is uw merrie drachtig en zoekt u een birth alarm voor uw paard? Gaat uw merrie binnenkort veulenen en uw wilt een birth alarm voor uw paard aanschaffen, zodat deze gebeurtenis niet mist? Maakt u zich zorgen over de bevalling en zoekt u daarom een birth alarm voor uw paard? Foalstart heeft de oplossing die u zoekt, waardoor u nooit meer een geboorte mist! Niet alleen bent u op tijd met het birth alarm voor uw paard, u kunt ook tijdig ingrijpen als het niet goed gaat tijdens de bevalling. Het birth alarm voor uw paard, de Foalstart 3.0, werkt heel eenvoudig. De Foalstart 3.0 bestaat uit een zender en een magneet, die op de vulva-lippen van de merrie worden gehecht. Het aanbrengen van de zender en de magneet is niet moeilijk, maar moet vanzelfsprekend wel op de juiste manier gebeuren. Daarom vindt u op onze website een heldere instructievideo, waarin stap voor stap op een duidelijke manier wordt uitgelegd hoe u het birth alarm aan uw paard hecht. U ontvangt direct een melding op uw mobiele telefoon wanneer de geboorte aanstaande is. Het is ook mogelijk om de melding op twee mobiele telefoons te ontvangen.

Waarom Foalstart?

  • Verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw birth alarm voor paarden!

Geen geboorte missen door birth alarm voor uw paard

U kunt met een gerust hart gaan slapen of van huis gaan, het Foalstart birth alarm voor uw paard is betrouwbaar. Wij bieden u verschillende manieren hoe u de melding van het geboortealarm wilt ontvangen. Na het aanbrengen van de Foalstart T3.0 zender, koppelt deze zich direct met de Foalstart Cloud. Vanuit Foalstart Cloud vindt aanhoudend controle plaats of de zender bereik heeft. U kunt dit zelf ook op uw mobiele telefoon controleren. Het perfecte birth alarm systeem voor uw paard van Foalstart is om de Foalstart 3.0 te koppelen met de Foalstart Gateway. Door de gateway, waarop meerdere zenders gekoppeld kunnen worden, bent u verzekerd van een optimale ontvangst. Het bereik van de gateway is 500 meter in het open veld en 100 meter in de bebouwde omgeving. Doordat u met deze set niet afhankelijk bent van het publieke netwerk, is dit de snelste manier om u te informeren wanneer de geboorte gaande is. De gateway ontvangt namelijk alleen de signalen van uw zender. Via de Foalstart 3.0 P kunt u ook gebruik maken van het publieke netwerk, waarvan de landelijke dekking in ons land zo’n 95% is. Ook de Foalstart 3.0 P is een betrouwbaar birth alarm voor uw paard.

Voordelig en betrouwbaar birth alarm voor paard

De extra sterke batterij van het birth alarm van uw paard  zorgt ervoor dat u deze een aantal jarenkunt blijven gebruiken.  Het birth alarm kunt u blijven  gebruiken en daardoor een zeer voordelige oplossing. Bestel het birth alarm eenvoudig online en mis nooit meer een geboorte!