Hoe werkt het?

HOE WERKT FOALSTART GEBOORTE MELDER?

Veulen op komst, altijd een mooie maar ook spannende tijd, vroeger was het dagen en soms nachten waken. Regelmatig vals alarm, weer in slaap zien te komen en s ’morgens gebroken opstaan.  Met de FOALSTART ONE geboorte melder is dit verleden tijd, geen vals alarm en geen stress.

De FOASLSTART ONE  geboorte melder wordt op de vulva lippen van de merrie gehecht, als de bevalling begint komt de magneet los van de zender. Direct wordt het signaal via internet doorgegeven naar de FOALSTART Cloud, Vanuit hier wordt u direct geïnformeerd.

Het systeem is de FOALSTART ONE  zender, die via LoRa netwerk van KPN met FOALSTART Cloud wordt verbonden, geen extra ontvangers of antennes om een betere bereikbaarheid te realiseren.  FOALSTART ONE geboorte melder  “ ontzorgt”, u kunt met een gerust hart gaan slapen.

Kies uw eigen melding!

Wanneer u de FOALSTART zender ontvangt hebt u een aantal mogelijkheden om de zender naar eigen wens in te richten. Na het invullen van het registratieformulier met  de unieke zender code, kunt u beginnen met uw wensen in te voeren.

1.    Het telefoonnummer waarop u gebeld wilt worden of een SMS wilt ontvangen.

2.    E-mail adres voor bericht per e-mail.

3.    Naam van de merrie.

INZETTEN van de zender

Bij het inzetten van de FOALSTART ONE geboorte melder  is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt gedaan.

Wij adviseren de zender 1-2 weken voor de bevalling in te laten zetten door uw dierenarts.

In de  instructie video wordt dit stap voor stap weergegeven.

Bestel direct!