Een goed gevoel!

GEBOORTEMELDER, EEN GOED GEVOEL

De FOALSTART ONE  geboortemelder geeft u de zekerheid dat u direct op de hoogte wordt gesteld als het veulen op komst is.

Wanneer de FOALSTART ONE is ingezet stuurt hij  een aantal keren per dag een controle signaal naar de FOALSTART cloud, dit geeft u de extra  zekerheid dat de zender operationeel is.

Bereikbaarheid is optimaal, de merrie kan in vertrouwde omgeving blijven in de stal of in het weiland, overal bereik is dankzij de landelijke dekking van het van het LoRa netwerk van KPN.

Altijd op tijd geïnformeerd worden, zonder dagen en nachten te moeten waken.

 3 jaar garantie

De FOALSTART ONE geboorte melder maakt gebruik van de nieuwste netwerktechnologie van KPN. Hierdoor is het mogelijk de geboorte melder op afstand te verbinden met het internet met een zeer laag energieverbruik.

Deze technologie in combinatie met een batterij van zeer hoge kwaliteit, betekent dat de zender 3 jaar gebruikt kan worden inclusief gratis berichten via e-mail, SMS en gebeld worden.

Bij aanschaf van een FOALSTART ONE geboorte melder heeft u de garantie dat u de komende 3 jaar geen extra kosten heeft en dat de zender blijft werken.