Ervaringen van klanten

-

12 mei 2020 Na gebruik van jullie Foalstart alarm bij het veulenen van mijn merrie ben ik uitermate tevreden over het aankondigen van de geboorte. Het is voor mij nu het tweede jaar dat ik Foalstart heb gebruikt. Mijn drachtige merrie heeft dit jaar buiten in een paddock geveulend. Ik werd s ‘nachts om 02.30 middels mijn mobiele telefoon gebeld en na opname werd er duidelijk gezegd dat de merrie met de bevalling was begonnen. Na aankomst van enkele minuten later werd mij zichtbaar dat de merrie met de uitdrijving van het veulen was begonnen en er werd daarna een gezond veulen geboren. Mijn 15-jarige merrie liep dag en nacht buiten en zodoende was dit geboorte alarm systeem, waarbij een zendertje op de vulvalip is geplaatst een prima systeem voor een geboorte aankondiging. De drachtige merrie ging tot de laatste dag voor veulenen nog 1-2x/dag rollen. Het Foalstart systeem heeft bij mijn merrie 10 dagen op de vulva van de merrie gezeten zonder enige storing. Het is erg plezierig dat jullie daarbij om de 2 uur controleren of de zender van Foalstart nog actief is. Bij storing wordt je zodoende op de hoogte gebracht middels een bericht op de mobiele telefoon.

Jacob Keizer, dierenarts te Ommen

30 mei 2020 Bij de geboorte van onze twee veulens hebben wij gebruik gemaakt van het Foalstart-systeem. Omdat beide draagmerries niet aan huis stonden maar op een andere stal wilden wij de eigenaren van de stal niet telkens hun nachtrust ontnemen met valse meldingen. Als de geboorte inzet wordt je direct gebeld en ontvang je ook nog een SMS. Geen vals alarm, en geen zinloze gebroken nachten. Echt geweldig! Wij zijn fan!

Esther Bos, De Hoef

16 juni 2020 Na testjaar 2019 hebben we dit jaar bij alle merries een zender geplaatst. Bij alle geboortes waren we op tijd in de stal en geen enkel fake alarm. Dus voor ons rustige nachten naar de geboortes toe. Foalstart is veilig, gemakkelijk in gebruik en een zeer hoge betrouwbaarheid.

Peter Huisman, Zwolle

29 juli 2020 Ik heb dit jaar voor het eerst de Foalstart zenders gebruikt en ben zeer tevreden. Eén van mijn merries had vorig jaar erg veel moeite met de bevalling, wat uiteindelijk ook verkeerd is afgelopen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar bevallingssysteem. Slechts één keer heb ik vals alarm gehad omdat door schuren de magneet eruit was gegaan. Ook de service is heel goed. Wanneer er toch een storing is, wordt je meteen op de hoogte gebracht. Als dierenarts heb ik de zenders ook verhuurd aangezien ik zelf erg tevreden ben en ik kan zeggen dat ik heel tevreden klanten heb. Iedereen was zeer tevreden, geen vals alarm, geen nachtenlang waken meer !

DAP A. de Jong, Aaltje de Jong-Kalsbeek

28 juli 2020 Drie merries mee gedaan. Alleen maar tevreden reacties van eigenaren. Alleen maar lof !

Paardenkliniek Buitenzorg,  Robrecht Vanhoutte

30 juli 2020 Dankzij de Foalstart melder zijn  er dit seizoen  4 merrie- en 5 hengstveulens gezond ter wereld gekomen. Je wordt gebeld wanneer geboorte begint, dus ben je altijd op tijd om akelige dingen te voorkomen. Super service en erg vriendelijke mensen. Dus volgend jaar denk ik nog een zender erbij en gaan we weer voor 10 veulen.

Frances  De Horperhoeve