Ervaringen van klanten

-

 

 

16 juni 2020 Na testjaar 2019 hebben we dit jaar bij alle merries een zender geplaatst. Bij alle geboortes waren we op tijd in de stal en geen enkel fake alarm. Dus voor ons rustige nachten naar de geboortes toe. Foalstart is veilig, gemakkelijk in gebruik en een zeer hoge betrouwbaarheid.

Peter Huisman, Zwolle

29 juli 2020 Ik heb dit jaar voor het eerst de Foalstart zenders gebruikt en ben zeer tevreden. Eén van mijn merries had vorig jaar erg veel moeite met de bevalling, wat uiteindelijk ook verkeerd is afgelopen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar een betrouwbaar bevallingssysteem. Slechts één keer heb ik vals alarm gehad omdat door schuren de magneet eruit was gegaan. Ook de service is heel goed. Wanneer er toch een storing is, wordt je meteen op de hoogte gebracht. Als dierenarts heb ik de zenders ook verhuurd aangezien ik zelf erg tevreden ben en ik kan zeggen dat ik heel tevreden klanten heb. Iedereen was zeer tevreden, geen vals alarm, geen nachtenlang waken meer !

DAP A. de Jong, Aaltje de Jong-Kalsbeek

28 juli 2020 Drie merries mee gedaan. Alleen maar tevreden reacties van eigenaren. Alleen maar lof !

Paardenkliniek Buitenzorg,  Robrecht Vanhoutte

30 juli 2020 Dankzij de Foalstart melder zijn  er dit seizoen  4 merrie- en 5 hengstveulens gezond ter wereld gekomen. Je wordt gebeld wanneer geboorte begint, dus ben je altijd op tijd om akelige dingen te voorkomen. Super service en erg vriendelijke mensen. Dus volgend jaar denk ik nog een zender erbij en gaan we weer voor 10 veulen.

Frances  De Horperhoeve