Birth alarm

Birth alarm online kopen

Zoekt u een birth alarm? Bent u geïnteresseerd in een birth alarm, zodat u zeker weet dat u de geboorte van uw veulen niet mist? Kies dan voor de betrouwbare oplossing van Foalstart! U bent met ons birth alarm altijd op tijd als u merrie gaat veulenen. Het is de perfecte oplossing om op tijd bij de geboorte te zijn en om ook in te kunnen grijpen als iets verkeerd lijkt te gaan. Het birth alarm werkt heel eenvoudig. Onze Foalstart 3.0 bestaat uit een zender en een magneet, die op de vulva-lippen van de merrie worden gehecht. Het aanbrengen is niet ingewikkeld, maar moet natuurlijk wel op de goede manier worden gedaan. Wij hebben daarom een duidelijke instructievideo op onze website geplaatst, waarin u stap voor stap begeleid wordt. Zodra de geboorte zich aankondigt, krijgt u meteen een melding. Heeft u meerdere merries, dan weet u precies welke merrie op het punt staat te gaan bevallen. Via de Foalstart 3.0 birth alarm is het mogelijk om op een of twee telefoonnummers gebeld te worden.

Waarom Foalstart?

  • Verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw birthalarm voor paarden!

Altijd bij de geboorte van uw veulen met birth alarm

Foalstart biedt verschillende mogelijkheden hoe u gealarmeerd wordt door de geboortemelder. Na het aanbrengen van de Foalstart 3.0 zender, koppelt deze zich direct met de Foalstart Cloud. Vanuit Foalstart Cloud vindt non-stop controle plaats of de zender bereik heeft. U kunt dit zelf ook op uw mobiele telefoon controleren. Niet alleen wordt de aanstaande geboorte gemeld, maar ook als er een storing is, bijvoorbeeld wanneer uw merrie heeft liggen rollen of ergens langs is geschuurd. Het optimale birth alarm systeem van Foalstart is om de Foalstart 3.0 te koppelen met de Foalstart Gateway. Door de gateway, waarop u meerdere zenders kunt koppelen, bent u verzekerd van een optimale ontvangst. Het bereik van de gateway is 500 meter in het open veld en 100 meter in een bebouwde omgeving. Doordat u met deze set niet afhankelijk bent van het publieke netwerk is dit de snelste manier om u te informeren wanneer de geboorte gaande is. De gateway ontvangt alleen de signalen van uw zender(s). U kunt ook gebruik maken van het publieke netwerk via de Foalstart 3.0 P. De landelijke dekking in ons land is ongeveer 95%. Ook de Foalstart Two P is een betrouwbaar birth alarm.

Voordelig en betrouwbaar birth alarm

De batterij van het birth alarm geeft een garantie van vier veulenseizoenen. Het birth alarm is meerdere malen te gebruiken en daardoor een zeer voordelige oplossing. Bestel het birth alarm eenvoudig online en mis nooit meer een geboorte!