Geboorte alarm paard

Geboorte alarm paard online kopen

geboorte alarm paardEen ‘geboorte alarm paard‘ is dé uitkomst voor als uw merrie op het punt staat om te bevallen. Niets is zo prettig dat u erop voorbereid bent als uw merrie op het punt staat een veulen ter wereld te brengen.  Zo hebben wij de ‘geboorte alarm paard‘ in het leven geroepen. Bent u op zoek naar een geboorte alarm voor uw paard? U bent bij ons op de juiste plaats. Onze Foalstart one geboorte alarm paard is een zender die een signaal afgeeft op het moment dat uw merrie begint met haar bevalling. Dit signaal wordt verzonden via het LoRa netwerk van KPN. U kunt zelf instellen in wat voor een vorm u een melding wilt ontvangen. Dit kan door middel van een SMS tekst bericht, een email bericht en zelfs door een gesproken boodschap die u op uw telefoon binnen krijgt.

Waarom Foalstart One?

  • 3 jaar verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw geboorte alarm paard!

Geboorte alarm paard van FoalStart

Het geboorte alarm paard systeem van FoalStart bestaat uit een geboortemelder die een signaal afgeeft wanneer de geboorte van uw veulen is begonnen. De zender wordt op de linker vulva-lip van de merrie gehecht en op de rechter vulva-lip word de magneet lus gehecht. Op het moment dat de merrie start met haar bevalling komt de magneet lus los van de zender, hierdoor wordt er een signaal vanuit de zender verzonden naar het LoRa netwerk. Het LoRa netwerk  geeft dit door naar de FoalStart Cloud. Onze Foalstart geboorte alarm is ontwikkeld in samenwerking met paardenfokkers, specialisten en dierenartsen. Doordat wij gebruik maken van het LoRa netwerk  is het mogelijk om het netwerk signaal op afstand te verbinden met het internet. Dit kunnen wij realiseren met een zeer laag energieverbruik.  Deze technologie in combinatie met een batterij van zeer hoge kwaliteit, betekent dat de zender 3 jaar gebruikt kan worden.

Bij aanschaf van een Foalstart geboorte alarm heeft u de garantie dat u de komende 3 jaar geen extra kosten heeft en dat de zender blijft werken.  Zo zijn wij ons bewust van het milieu doordat wij recyclen en ons bewust zijn van een zeer laag energieverbruik met ons geboorte alarmen.  Bent u enthousiast geworden door onze geboortemelder paard? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.