Geboorte melder paard

Geboorte melder paard online kopen

geboorte melder paardBent u op zoek naar een geboorte melder paard? Bij FoalStart hebben wij een geboorte melder paard in ons assortiment. Wat is nu precies een geboorte melder paard? Een geboorte melder paard kan voor u dé uitkomst zijn voor u en uw merrie. Als u merrie drachtig is heeft u kans dat u dagen en nachten bij uw merrie gaat waken. Met onze geboorte melder voor paarden krijgt een een seintje via uw telefoon dat uw merrie begonnen is met het inzetten van haar bevalling. Zo word u direct getipt dat er iets gaande is met uw zwangere merrie. Onze geboorte melder paard – zender is een geboortemelder die een signaal afgeeft op het moment dat uw merrie is begonnen aan haar bevalling. Dit signaal wordt verzonden via het bekende LoRa netwerk van KPN. U kunt zelf instellen in wat voor vorm u een melding wilt krijgen. Dit kan door middel van een Email tekst bericht, een SMS bericht of door een gesproken boodschap die u op uw telefoon binnen krijgt. Zo bent u altijd op tijd bij uw merrie.

Waarom Foalstart One?

  • 3 jaar verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw geboorte melder paard!

Foalstart – geboorte melder paard

Ons systeem bestaat uit een geboortemelder die een signaal afgeeft wanneer de bevalling van uw merrie ingang is gezet. Ons systeem is een uitkomst voor u.  De zender van onze geboortemelder wordt namelijk op de linker vulva-lip van de merrie gehecht en op de rechter vulva-lip word de magneet lus gelegd. Op het moment dat de merrie start met haar bevalling komt de magneet lus los van de zender. Hierdoor wordt er een signaal vanuit de zender verzonden naar het LoRa netwerk van KPN, Het LoRa netwerk van KPN geeft dit door naar de Foalstart Cloud. Bij Foalstart Cloud wordt het signaal vertaald in een melding naar de eigenaar van de merrie.

Garantie voor geboorte melder paard

De technologie van onze geboorte melders in combinatie met een batterij (van zeer hoge kwaliteit) betekent dat de zender wel 3 jaar gebruikt kan worden. Ook kan onze geboortemelder een maximum van 200 berichten verzenden. Bij aanschaf van een Foalstart geboortemelder heeft u de garantie dat u de komende 3 jaar geen extra kosten heeft . Bent u enthousiast geworden door onze geboorte melder paard? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.