Geboortealarm paarden

Geboortealarm paarden online kopen

geboortealarm paardenHeeft u een drachtig paard en bent u daarom op zoek naar een geboortealarm voor paarden? Heeft u meerdere merries die moeten bevallen en bent u dus geïnteresseerd in een geboortealarm voor paarden? Foalstart heeft de perfecte oplossing met het Foalstart geboortealarm voor paarden, zodat u nooit meer een bevalling hoeft te missen en u er altijd op tijd bij bent. Zeker ook in het geval dat er meerdere merries moeten bevallen brengt de Foalstart uitkomst. De Foalstart Two werkt eenvoudig. Onze Foalstart Two bestaat uit een zender en een magneet, die op de vulva-lippen van de merrie worden gehecht. Op onze website vindt u een duidelijke instructievideo, waarin u heel duidelijk, stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de Foalstart Two kunt aanhechten. Zodra de geboorte bij uw merrie begint, ontvangt u direct een melding. U kunt ervoor kiezen om op een of op twee mobiele telefoons het geboortealarm voor paarden te ontvangen.

Waarom Foalstart?

  • Verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw paarden geboortemelder!

Verschillende systemen geboortealarm voor paarden

Door het gebruikt van een geboortealarm voor paarden hoeft u niet telkens bij de merrie te gaan kijken en bovendien krijgt u geen valse alarmen. U kunt rustig gaan slapen of even van huis weg zijn. Er zijn verschillende manieren hoe u de melding wilt ontvangen. Na het aanbrengen van de Foalstart Two zender, koppelt deze zich direct met de Foalstart Cloud. Vanuit de Foalstart Cloud vindt continu controle plaats of de zender bereik heeft, wat u ook zelf kunt controleren via uw mobiele telefoon. Ook zal de Foalstart Two melden als er storingen zijn, veroorzaakt door de merrie zelf door bijvoorbeeld rollen of schuren. De allerbeste combinatie is om de Foalstart Two te koppelen met de Foalstart Gateway, waardoor u verzekerd bent van een optimale ontvangst. Op de gateway is het mogelijk meerdere zenders te koppelen voor als meerdere merries moeten bevallen. Het bereik van de gateway in de bebouwde omgeving is 100 meter en in het open veld 500 meter. Met deze set bent u niet afhankelijk van het publieke netwerk, want de gateway ontvangt alleen de signalen van uw zender. Het is de snelste manier om u te alarmeren wanneer de geboorte begint. U kunt ook juist wel gebruik maken van het publieke netwerk via de Foalstart Two P, ook een betrouwbare geboortemelder voor paarden. De landelijke dekking in ons land is ongeveer 90%.

Geboortealarm voor paarden betaalbare oplossing

Het geboortealarm voor uw paarden is een prima betaalbare oplossing, omdat het meerdere malen te gebruiken is. De batterij geeft een garantie van vier veulenseizoenen. Het geboortealarm voor paarden bestelt u heel eenvoudig direct online, waarbij de levertijd een week bedraagt.