Geboortemelder paard

Geboortemelder paard online kopen

geboortemelder paardBent u op zoek naar een geboortemelder paard? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Een ‘geboortemelder paard‘ is dé uitkomst voor als uw paard op het punt staat om een veulen op de wereld te zetten. Zoals de meesten van jullie weten is niets zo fijn dat u erop voorbereid bent dat uw paard op het punt staat om te bevallen. Zo hebben wij ‘geboortemelder paard‘ in het leven geroepen.
Onze FOALSTART ONE / geboortemelder paard – zender is een geboortemelder die een signaal afgeeft op het moment dat uw merrie is begonnen aan haar bevalling. Dit signaal wordt verzonden via het LoRa netwerk van KPN. U kunt zelf instellen in wat voor een vorm u een melding wilt krijgen. Dit kan door middel van een SMS tekst bericht, een email bericht en zelfs door een gesproken boodschap die u op uw telefoon binnen krijgt.

Waarom Foalstart One?

  • 3 jaar verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw geboortemelder paard!

Over Foalstart – geboortemelder paard

De FOALSTART geboortemelder is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, paardenfokkers en specialisten. Dit is ontwikkelt op het gebied van Cloud communicatie. Ons systeem bestaat uit een geboortemelder die een signaal afgeeft wanneer de geboorte van het veulen gaat beginnen. Dit systeem is een uitkomst voor u. Het gaat op de volgende manier in zijn werk. De zender wordt op de linker vulva-lip van de merrie gehecht en op de rechter vulva-lip de magneet lus. Op het moment dat de merrie start met haar bevalling komt de magneet lus los van de zender. Hierdoor wordt er een signaal vanuit de zender verzonden naar het LoRa netwerk van KPN, Het LoRa netwerk van KPN geeft dit door naar de FOALSTART CLOUD. Hierdoor is het mogelijk het signaal op afstand te verbinden met het internet met een zeer laag energieverbruik. Bij FOALSTART CLOUD wordt het signaal vertaald in een melding naar de eigenaar van de merrie.
Deze technologie in combinatie met een batterij van zeer hoge kwaliteit, betekent dat de zender 3 jaar gebruikt kan worden en een maximum van 200 berichten kan verzenden.

Bij aanschaf van een Foalstart geboortemelder heeft u de garantie dat u de komende 3 jaar geen extra kosten heeft en dat de zender blijft werken.

Bent u enthousiast geworden door onze geboortemelder paard? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.