Geboortemelder pony

Geboortemelder pony online kopen

geboortealarm paardenBent u op zoek naar een geboortemelder voor uw pony? Is uw pony drachtig en zoekt u daarom een geboortemelder voor een pony? Wilt u zeker weten dat u of niet voor niets telkens bij uw pony moet gaan checken en dat u zeker altijd op tijd bij de bevalling van het veulen van uw pony kunt zijn? Foalstart heeft de ideale oplossing met de geboortemelder voor een pony! De Foalstart Two is de perfecte geboortemelder voor de pony, werkt vrij eenvoudig en is zeer betrouwbaar. De Foalstart Two bestaat uit een zender en een magneet, die op de vulva-lippen van de merrie worden gehecht. Het aanbrengen van het geboortealarm is niet moeilijk, maar moet natuurlijk wel op de correcte manier gedaan worden. Daarom vindt u op onze website een zeer heldere instructievideo, waar u handeling voor handeling begeleid wordt. Door de geboortemelder van uw pony krijgt u meteen een melding op uw mobiele telefoon als de bevalling aanstaande is. U kunt ook op twee mobiele telefoons een melding ontvangen. U weet in ieder geval zeker dat u nooit meer voor niks ‘s nachts uw bed uit hoeft en dat u absoluut altijd op tijd bij de geboorte bent.

Waarom Foalstart?

  • Verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw geboortemelder voor pony!

Verschillende manieren geboortemelder voor pony

Er zijn verschillende manieren waarop u de melding van de aanstaande bevalling via de geboortemelder van uw pony kunt ontvangen.Na het aanbrengen van de Foalstart Two zender, koppelt deze zich direct met de Foalstart Cloud. Vanuit Foalstart Cloud vindt aldoor controle plaats of de zender bereik heeft. Op uw mobiele telefoon kunt u dit zelf ook controleren. U krijgt niet alleen melding over de op handen zijnde geboorte, maar ook als er een storing is, bijvoorbeeld doordat de merrie heeft liggen rollen of heeft staan schuren op stal. De beste combinatie is om de Foalstart Two te koppelen met de Foalstart Gateway, omdat u daarmee verzekerd bent van een optimale ontvangst. Het is ook mogelijk meerdere zenders te koppelen op uw gateway. Het bereik van de gateway in de bebouwde omgeving is 100 meter en in het open veld 500 meter. Met deze set bent u niet afhankelijk van het publieke netwerk, want de gateway ontvangt alleen de signalen van uw zender of zenders. Het is dus de snelste manier om u te alarmeren. Een andere manier is het gebruik van de Foalstart Two P, die wel gebruik maakt van het publieke netwerk. De landelijke dekking in ons land is ongeveer 90%. Ook deze geboortemelder voor een pony is betrouwbaar.

Betaalbare geboortemelder voor pony

Omdat de geboortemelder meerdere malen te gebruiken is, is het een zeer betaalbare oplossing. De batterij geeft een garantie van vier veulenseizoenen. Bestel de geboortemelder eenvoudig online!