Geboortemelder voor paarden

Geboortemelder voor paarden online kopen

geboortemelder voor paardenBent u op zoek naar een geboortemelder voor paarden? Bij FoalStart helpen wij u op weg!  Een geboortemelder voor paarden is dé uitkomst voor als uw merrie op het punt staat om een veulen op de wereld te zetten. Onze geboortemelder voor paarden is een geboortemelder die een signaal afgeeft op het moment dat uw merrie is gestart met haar bevalling. Dit signaal wordt verzonden via het LoRa netwerk van KPN. U kunt zelf instellen in wat voor vorm u een melding wilt krijgen. Dit kan door middel van een emailbericht, een SMS bericht of door een gesproken bericht die u op uw telefoon binnen krijgt. U weet als geen ander dat het fijn is als u niet nachten en dagen hoeft te waken bij uw merrie. Daarom hebben wij de geboortemelder voor paarden ontwikkeld.

Waarom Foalstart One?

  • Jaren verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw geboortemelder voor paarden!

Geboortemelder voor paarden van Foalstart

De FOALSTART geboortemelder voor paarden is ontwikkelt samen met diverse dierenartsen, paardenfokkers en specialisten. Ons systeem bestaat uit een geboortemelder die een signaal afgeeft wanneer de geboorte van het veulen gaat beginnen. Dit systeem is een uitkomst voor u, zo hoeft nu niet dagen en nachten te waken bij uw merrie. De geboortezender wordt op de linker vulva-lip van de merrie gehecht en op de rechter vulva-lip word de magneet lus gehecht. Op het moment dat de merrie start tijdens de bevalling komt de magneet lus los van de zender, hierdoor wordt er een signaal vanuit de zender verzonden naar het LoRa netwerk van KPN, Het LoRa netwerk van KPN geeft dit weer door naar de Foalstart Cloud.

2 jaar garantie voor geboortemelder voor paarden

U heeft 3 jaar garantie op onze geboortemelders! Onze bedachte technologie, in combinatie met een batterij van zeer hoge kwaliteit, betekent dat de geboortemelder jaren gebruikt kan worden. Bij aanschaf van een Foalstart geboortemelder voor paarden,  heeft u de garantie dat u de komende 2 jaar geen extra kosten heeft en dat de zender blijft werken.

Heft u interesse in onze geboortemelder voor paarden? Dan willen wij u vragen om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.