Paarden geboortemelder

Paarden geboortemelder online kopen

paarden geboortemelderZoekt u een paarden geboortemelder? Ontdek bij Foalstart al onze mogelijkheden! Wij hebben voor u een mooie actie met een paarden geboortemelder. Met de Foalstart paarden geboortemelder maken wij gebruik van de allernieuwste technologie en geven wij u de zekerheid dat wij u tijdig informeren. De Foalstart paarden geboortemelder geeft u de zekerheid dat u direct op de hoogte wordt gesteld als uw veulen op komst is. De Foalstart Cloud is het controle centrum van de geboortemelder. De registratie van de zender vindt ook hier plaats, alle signalen worden hier geregistreerd en de meldingen worden vanuit hier aangestuurd. De bereikbaarheid is optimaal, uw merrie kan in haar vertrouwde omgeving blijven. Denkt u aan uw stal of in uw weiland. Er is overal bereik dankzij de landelijke dekking van het LoRa netwerk van KPN.

Waarom Foalstart One?

  • 3 jaar verzekerd van geboortemeldingen!
  • De geboortemelder is meerdere malen te gebruiken!
  • Gebruik is zeer eenvoudig!
  • Beste prijskwaliteitsverhouding!

Bestel direct online uw paarden geboortemelder!

Paarden geboortemelder, een fijn gevoel!

U krijgt een melding bij de start van de geboorte van uw paard, u kiest zelf hoe u deze melding wilt ontvangen. Bij het registreren van de zender kan worden aangegeven hoe u geïnformeerd wilt worden. Dit kan via een SMS, Emailbericht of door een gesproken bericht op uw telefoon. De Foalstart geboortemelder geeft u de zekerheid dat u direct op de hoogte wordt gesteld als uw veulen op komst is. Dit is voor u een uitkomst omdat u altijd op tijd geïnformeerd word, zonder dat u dagen en/of nachten moeten waken.
Het systeem bestaat uit een geboortemelder die een signaal afgeeft wanneer de geboorte van het veulen gaat beginnen. De zender wordt op de linker vulva-lip van de merrie gehecht en op de rechter vulva-lip brengen wij de magneet lus aan. Op het moment dat het veulen op komst is komt de magneet lus los van de zender. Er wordt dan een signaal vanuit de zender verzonden naar het LoRa netwerk van KPN die dit doorgeeft naar de FoalStart Cloud, hier wordt dan het signaal vertaald in een melding naar de eigenaar van het paard.

U krijgt bij ons een garantie van 3 jaar op onze paarden geboortemelder. Als u uw oude geboortemelder bij ons inlevert krijgt u €15,- van ons terug. Wij zorgen ervoor dat uw oude geboortemelder word gerecycled. Zo zijn wij samen bezig met het milieu.

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan vragen wij u vriendelijk om met ons vrijblijvend contact op te nemen. Wij geven graag antwoord op uw vragen en indien u graag onze geboortemelder wilt bestellen kunt u dit online op onze website doen.